DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Výsledky zápasů sezona 2023/2024

Výsledky zápasů sezona 2023/2024

 

18.5., OP Deštná

 


U8 turnaj, Slavonice, 3+0

Sestava:
Sára Ševčíková
, Nikča Sobotková, Dominik Pitín, Ferda Kubát, Vanesska Machová

Libor Ševčík, Kamil Čech, Vikinka Machová, Tadeáš Prokeš, Denis QuangTrang, Dominik

Chtěl bych dnes všem poděkovat za předvedené výkony a snahu! Rodičům za pomoc při koordinaci dětí! Speciálně Mikimu za odkoučování starších dětí. Starší děti hrály 4 zápasy, dvě výhry a dvě remízy. Mladší děti měly 4 zápasy, tři výhry a jedna prohra se staršími dětmi! V pondělí se vidíme na tréninku a budeme makat na věcech, které nám nešly.

trenér Libor Ševčík


 

okresní přebor mladší přípravka sk. A
4. turnaj OP - 5.5.2024, místo konání: Horní Žďár, 4+1, 1 x 20 min.

Nominace:

Adam Kodym, Štěpán Vodrážka, Vašek Sobotka, Kubajs Janoušek, Fána Markes, Sebík Michal, Kuba Vodička, Béďa Kodym, Tobík Michal

Novosedly - K. Řečice 1:3 (2x Janoušek, Kodym A.)
K. Řečice - Deštná 5:1 (2x Janoušek, Michal, Vodička, Kodym A.)
H. Žďár - K. Řečice 1:4 (2x Janoušek, Vodička, Sobotka)

Dnešní turnaj jednoznačně doposud nejlepší výkon. Všichni se naladili na stejnou vlnu s cílem vyhrát. Byly k vidění pěkné přihrávky a občas i nějaké kombinace. Vidím u dětí obrovský posun od podzimu a věřím, že to tak bude i nadále pokračovat. V zápasech jsme si vypracovali dostatečný gólový náskok, aby si na konci mohl zahrát i benjamínek Tobík.



Mc Donald's Cup 2024, úterý 30.4.2024. Fotbalový turnaj pro 1. - 3. třídu. Tyršův stadion, JH. 5+1.

Nominace:
Adam Kodym, Sára Ševčíková, Nikča Sobotková, Štěpán Vodrážka, Vašík Sobotka, Kubajs Janoušek, Ferda Kubát, Vanesska Machová, Sebík Michal, Kuba Vodička

Mc Donald's Cup, konečnĕ je tady. Turnaje se zúčastní přes 2300 týmů a přes 1,5mil. kluků a holek! Děti se moc těšily, zvlášť když nemusí do školy. Sešli jsme se v 7:30 před školou a vyrazili autama na Tyršův stadion do J. Hradce. Chci poděkovat Peťovi Vodičků a Liborovi Ševčíků, kteří jednak vzali auto a taky pomáhali s koučováním a motivováním dětí.

II. ZŠ JH - KŘ 1:2 (Janoušek, Kodym)
Týmy rozdělené do 3 skupin po 5ti, systémem každý s každým ve skupině. Do prvního zápasu, II.ZŠ JH, jsme vlítli jako když vypustíte lvy z klece. Bojovali jsme o každý míč. Silní na balónu. A nikdo nepochyboval, že bychom mohli prohrát. Vedli jsme 2:0 a soupeři jsme pouze dovolili snížit na 2:1.

KŘ - V. ZŠ JH 3:1 (Janoušek, Michal, Kodym)
Namlsaní po první výhře nám herně vyšel i druhý zápas. Hřiště bylo zbytečně moc dlouhé a zápas stál hodnĕ sil. Rychle jsme se dostali do tříbrankového vedení a mohli si zvýšit minutáž i ménĕ vytížení hráči a hráčky. Za zmínku stojí krásný gól svatečního střelce Sebíka, kdy z pravé strany z velkého úhlu vymetl prudkou střelou křížem šibenici a jestli ho někdo nezastavil, tak slaví na Tyršáku ještě teď. Opět přesvědčivý výkon celého týmu.

Studená - KŘ 3:2 (2 Janoušek)
Ve třetím zápase jsme vůbec nezachytili začátek zápasu a rychle prohrávali 2:0. Snažili jsme se zápas otočit, ale soupeř hrál takticky dobře a i když šance jsme si vytvořili, otočit zápas se nám nepovedl. Tento zápas nás stál NEpostup ze skupiny.

KŘ - II. ZŠ Třeboň 0:4
Třeboň byla od začátku lepší. My se vůbec nedostali do hry. Je třeba pogratulovat soupeři, jak ke hře, tak i ke krásným gólům.

Celkově děti zanechaly na turnaji dobrou stopu. Věřím, že si to užily a že si uchovají z turnaje pěkné zážitky. Za dobré výkony si hráči a hráčky zasloužili návštěvu Mc Donaldu. Diky sponzorovi FK Kardašova Řečice 1922.

Ještě víc se těšíme na příští rok, protože turnaj je určený pro 1. - 3. třídu a my jsme odehráli turnaj pouze s 2. třídou. Věříme tedy příští rok ještě na lepší umístění.


28.4.2024, turnaj U9 v minifotbale, místo: tráva Horní Žďár, 4+1

Nominace:
Adam Kodym, Štěpán Vodrážka, Ferda Kubát, Kubajs Janoušek, Fanda Markes, Sebík Michal, Kuba Vodička, Béďa Kodym

Turnaje se zúčastnilo 8 týmů. Ve skupinĕ jsme všechny zápasy vyhráli a hráli slušný fotbal. Snažili jsme si občas nahrát a držet míč na zemi, což se nám i dařilo.

Ve čtvrtfinále jsme narazili na Žďár, kdy jsme byli po prvním zápase mírným favoritem a utkání jsme zvládli. V semifinále jsme se potkali s Bukem, ktery byl starší a větší něž my. Trochu jsme se kluků zalekli a i když jsme bojovali do poslední minuty, prohru 1:0 jsme neodvrátili. Nakonec Buk turnaj vyhrál. Poslední zápas jsme si užili a vyhráli ho 4:0. Nejlepším střelcem celého turnaje se stal se 14 góly Jakub Janoušek. Nakonec byl souboj o 3. místo takové malé finále a medaile a pohár za 3. místo jsme radostně převzali.

Skupina:

Jarošov - K. Řečice 2:3 (3 Janoušek)
K. Řečice - Včelnice 2:1 (2 Janoušek)
K. Řečice - Žďár 3:1 (3 Janoušek)

Čtvrtfinále:
Žďár - K. Řečice 2:5 (2 Janoušek, 2 Kodym, Vodička)

Semifinale:
K. Řečice - Buk 0:1

o 3. misto:
Včelnice - K. Řečice 0:4 (4 Janoušek)



23.04.2024, úterý, přátelský zápas

FK Kardašova Řečice - TJ Sokol Deštná 10:4 (2:0), Janoušek 5, Kodym A. 3, Laštovka 1, Vodička 1

Sestava: Štěpán Vodrážka, Adam Kodym, Sebík Michal, Kuba Janoušek, Kuba Vodička, Nikča Sobotková, Vašek Sobotka, Adam Laštovka, Ferda Kubát, Sára Ševčíková, Domča Pitín, Vanesska Machová, Béďa Kodym.

První zápas na jaře. Dopoledne sníh, odpoledne pěkné fotbalové počasí. Děti skoro v plném počtu natěšeny na první jarní zápas. Podle toho vstoupily do zápasu. Bojovaly o každý míč a vytvářely si jednu gólovou šanci za druhou. Parkrát jsme netrefili bránu, párkrát nás vychytala výborná brankářka soupeře. Z tlaku jsme vytěžili 2 góly a tím skončil první poločas. 

Do druhého poločasu jsme poslali do hry kompletně novou čtyřku. Než jsme zkoordinovali hru, Deštné se podařilo snížit. Každý chvilku tahal pilku, i když kvalita a více šancí bylo na naší straně. Také to zapříčinilo, že Deštná možná měla pár mladších kluků. Ale vůbec nechci snižovat výkon a chuť po vítězství našich kluků a holek. Celkově jsem z výkonu mile překvapený a doufám, že chuť a radost vyhrávat bude nadále. 



02.03.2024, sobota, okresní liga mladší přípravky pro ročník 2015

FK Kardašova Řečice - JFA ČB 15B 0:4
Zápas se hrál 1 x 25min. Asi třetinu zápasu jsme drželi bezbrankový stav 0:0. Pár šancí jsme si vytvořili, ale bez úspěchu. Soupeř byl nad naše možnosti a prohráli jsme 0:4.

FK Kardašova Řečice - TJ Mokré 2:3 (2 Ouška)
Druhý zápas vypadal výsledkovĕ lépe, ale hernĕ to nebylo ono. Nedrželi jsme si svoje pozice a nebyli kompaktní. V úvodu zápasu jsme neproměnili vyložené šance a na konci utkání nám tyto góly chyběly.

FK Kardašova Řečice - FK Čížová 2:2 (Ouška, Kubát)
První poločas zápasu jsme prohrávali 0:2. Vstřelili jsme kontaktní gol, hráči a hráčky se semkli, začali si vĕrit a podařilo se nám vyrovnat.

TJ Sokol K. Újezd - FK Kardašova Řečice 2:5 (Kodym 3, Ouška 2)
Namotivované děti sladkou odměnou vlítly na soupeře a v 5. minutĕ jsme vedli 3:0. Všichni bojovali do poslední minuty a nadšení z vítězství bylo obrovské.

Celý turnaj naši hráči hráli ve vysokém nasazení, i když kvalita byla spíše na straně soupeře. V každém zápase Štĕpán Vodrážka vytahoval z rukávu jeden lepší zákrok než druhý. Adam Kodym a Jeník Ouška se nominovali svými výkony do role tahounů týmu. Výborný turnaj nad svoje možnosti odehrála Vanesska Machová. Ještě bych rád zmínil Alberta Kodyma, který je o 2 roky mladší než většina hráčů. Má dobré fotbalové návyky a když na sobě bude pracovat, bude šikovný fotbalista.

trenér Míra Michal


10.02.2024, okresní liga mladší přípravky pro ročník 2015

Turnaj měl obrovský náboj díky půjčeným hráčům z Deštné a z Novosedel. Do toho se zapojily i naši domácí hráči když viděli útočné úsilí hostujících hráčů v našem klubu. Tentokrát jsme měli možnost střídat celé dvě čtyřky. A dětem se hodně dařilo i byť v některém ze zápasu jsme měli hodně smůly, ale rozhodně jsme v takovém zápasu byly lepší a i na dětech to bylo vidět, že do dalšího zápasu nastupovali s velkou vervou. Jinak za mě nejlepší výkon této sezóny, děti pozbíraly ty největší zkušenosti které se jim nabídly, přeci jenom to byl šrumec!!!

trenér Tomáš Sobotka


3.2.2024 halový turnaj, Borotín (u Tábora), sportovní hala ZŠ Borotín, 10hod

Nominace: Štěpán Vodrážka, Adam Kodym, Dominik Pitín, Sára Ševčíková, Fanda Markes

Do prvního zápasu všichni nastupovali s velkou bojovností, po prvních 5 minutách jsme měli naloženo 0:2 a to se na dětech podepsalo, frustrace z toho že soupeř byl více na balónu i to, že jsme se v prvním zápase nedostali k žádné obrovské šance. Do druhém zápasu přistupovali obezřetněji i když cítily šanci, že soupeř je menší oproti tomu byl techničtější byla to "bohemka". A  my se už jen vezli. A ve druhém zápase, už se začali projevovat veliké rozdíly v našich řadách. Hlavně fyzické síly byly poznat, protože jeden na střídání s mužstvem 5 na hřišti byl nedostačující. K třetímu a čtvrtému zápasu jsem změnil taktiku naši dva nejsilnější hráči Ada a Niky byly na postech obránců, kteří hráli celých 2x20 min a střídaly jsem jen útočníky, ale soupeř byl natolik kvalitní, že naše útoky všechny zneškodnil. Chtěl bych vyzdvihnout našeho brankáře který opět už po několikáté podržel tým a výsledek by klidně v některých případech mohl skončit i dvojciferným skórem pro soupeře. Závěrem, i když se našemu mužstvu nepovedlo rozvlnit síť ani v jednom ze čtyř utkání. Děti bojovaly s velkou odhodlaností a odnesli si myslím dobrý kus zkušenosti.

trenér Tomáš Sobotka



obota, 20.01.2024, sobota, zimní halový turnaj mladších přípravek v Žirovnici

- 6 týmů, systém každý s každým, 4+1, 1x12min

FK Kardašova Řečice - Třešt 4:0 (Janoušek 2, Mach 2)
Celý zápas jsme měli pod kontrolou. Štěpán si tento zápas moc nezachytal. Měli jsme od začátku do konce převahu a postupně jsme navyšoval stav, který skončil na čísle čtyři.

Žirovnice modrá - FK Kardašova Řečice 3:2 (Kodym, Mach)
Druhý zápas jsme narazili na pozdějšího vítěze turnaje. Zápas probíhal ve vysokém tempu. Do poslední minuty se bojovalo o vítězství. I když jsme měli více ze hry, více šancí na vstřelení gólu, naše efektivita byla tristní a prohráli tak o gól.

FK Kardašova Řečice - Žirovnice oranžová 0:0
Naše hra připomínala hlemýždí závody. Přizpůsobili se hře soupeře. I když jsme si vytvořili šance, neproměnili jsme je a proto zápas skončil bezbrankovou remízou.

FK Kardašova Řečice - Dačice 4:2 (Ouška 2, Janoušek, Mach)
Hrál se pohledný fotbal. Dačice vyrukovaly s technickou hrou a to našemu týmu sedělo. 

FK Kardašova Řečice - Košetice 3:1 (Janoušek 3)
Poslední zápas se kluci semkli a odbojovali ho. Bylo zde k vidění spoustu pohledných akcí. Po písknutí rozhodčího do píšťalky se na sebe hráči vrhli, jako kdybychom vyhráli ligu mistrů a oslavovali poslední vítězství. 

Celkově zanechal tým na turnaji výbornou stopu a odvezli jsme pouze o skóre 2. místo.



sobota, 13.1.2024, okresní liga mladší přípravky pro ročník 2015

FK Kardašova Řečice - TJ Nové Hodějovice 6:9 (Janoušek 4, Laštovka 2)Vstoupili jsme do utkání vlažně. Postupem času jsme se osmělili a hrál se vyrovnaný zápas. Srážely nás laciné góly.  

Slavoj Hrdějovice - FK Kardašova Řečice 10:2 (Laštovka 2)Narazili jsme na kvalitního soupeře z horních pater tabulky. Štěpán měl minumum šancí výraznému rozdílu zabránit. Vysoký počet branek do naší brány se podepsal na našem špatném výkonu. Světlé okmažiky utkaní měl na svědomí Adam L., který se blýskl dvěma góly a pěknými individuálními akcemi.

FK Kardašova Řečice - TJ SPARTAK Kaplice 8:6 (Janoušek 4, Laštovka 4)Zdravě nahecovaní po předchozí porážce jsme přistoupili k poslednímu utkání základní části. Zápas byl napínavý od začátku až do konce. Šli jsme si celý zápas za vítězstvím a porazili tak Kaplici, která patří meti konkurenty o velké finále.


sobota, 10.12.2023, okresní liga mladší přípravky pro ročník 2015

JFA CB 15B - FK Kardašova Řečice 3:3 (Laštovka, Janoušek, Kodym)
Do zápasu jsme vlítli zdravě nahecovaní a vedli jsme 3:1. Celý zápas jsme bojovali a hnali se za vítězstvím. Soupeř potvrdil svoji kvalitu, ale i tak jsme dokázali udržet remízu a chybělo málo a mohli jsme získat cenný skalp. Hráčem zápasu byl Štěpán Vodrážka, který chytil spoustu gólů a držel celý zápas svůj tým ve hře.

FK Kardašova Řečice - SK KAVAS Větrovy 3:5 (Kodym, Janoušek, Markes)Vstup do zápasu se nám povedl a Áďa vstřelil první gól. Potom soupeř vyrovnal, ale opět se nám povedlo jít do vedení a Kuba rozvlnil síť. I když byl soupeř slabší, přestali jsme hrát a podali odevzdaný výkon. Soustředili jsme se na vše jiné, než na fotbal. Z toho pramenila série čtyř gólů do naší branky. Ke konci utkání se podařilo pouze Fánovi zkorigovat výsledek na 3:5. Z herního hlediska to bylo vyrovnané utkání.

FK Kardašova Řečice - TJ Sokol K. Újezd 7:6 (Janoušek 3x, Kodym 2x, Laštovka 2x)
Poslední zápas to bylo jako na střelnici. Pro rodiče to bylo velké drama a v zaplněné hale jsme nakonec vyhráli nejtěsnějším rozdílem. Herně remízový zápas. 


okresní liga mladší přípravky pro ročník 2015

SKP ČB "A" - FK K. Řečice 15:3 (Janoušek 3x)
Ještĕ jsme se ani nerozkoukali a na tabuli svítilo 5:0. Valil se na nás útok za útokem a my si říkali, jak všechny ty banány uvezeme - naštěstí jsme přijeli dvěma dodávkami. Druhý poločas byl lepší, začali jsme vystrkovat růžky a vyklubaly se z toho 3 góly. I přes to bylo SKP nad naše síly a zaslouženě vyhrálo.

TJ Mokré - FK K. Řečice 2:2 (Kodym, Janoušek)
Zápas se hrál ve vysokém tempu a hra se přelévala od jedné branky k druhé. Kde se vzala, tu se vzala paní Motivace a děti hrály jako o život. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale naše produktivita byla tristní. Herně nás všechny výkon navnadil a těšili jsme se na příští zápas.

FK K. Řečice - FK Čížová 4:8 (Janoušek 2x, Vodička, Kodym)
Nastoupili jsme se stejným odhodlání jako v druhém zápase. Všechny děti se snažily a hrály na hranici svých možností. Bohužel potřebujeme na jeden gól alespoň čtyři šance a to nás sráželo. Na druhé straně soupeř uměl proměňovat i malé šance. Z role trenéra mám skvělý pocit za předvedený výkon, za který si děti zasloužily vyhrát, a výsledek je v tomto případě pouze nic neříkající číslo.

Kdybych měl vyzdvihnout 3 hráče našeho týmu, tak by to byl Štěpán Vodrážka, který začal hrát fotbal v létě. Chytá v brance a je vidět, že tomu davá spoustu času mimo trénink. Chytal skvěle a byl velkou oporou týmu. Druhý hráč je Kuba Janoušek, který zápas co zápas předvádí, že nemá v této soutěži konkurenci. Pro každého trenéra je radost mít takového hráče v týmu, nejenom že je výborný fotbalista, dává spoustu gólů, ale zároveň je pokorný a naslouchá, co se po nĕm chce. I když Kuba dlohodobĕ dává góly, je u něj vidĕt obrovský posun a přeji mu úspěšnou kariéru. Třetí hráč je Adam Kodym, který je u nás největším bojovníkem. Brání, útočí, nechal by na hřišti duši, jenom aby se vyhrálo.



sobota, 14.10.2023, Turnaj OP v K. Řečici

Třetí turnaj 2 výhry a jedna porážka. Prní zápas byl jednoznačně v režii Chlumu/Rapšachu. Kluci byli fotbalovější a šli si za vítězstvím. Druhy zápas se nám dařilo gólově, ale předvedená hra nebyla dobrá. Třetí vyrovnané utkání bylo asi nejzajímavější. Předvedena hra nebyla špatná. Ale pořád tomu chybí kvalita. Takticky bych už od dětí očekával víc. Tímto končíme zápasy na hřišti a čekají nás turnaje v hale.

Kardašova Řečice - Chlum/Rapšach 0:5
Nová Ves/Č. Velenice - Kardašova Řečice 0:6 (Janoušek 3, Laštovka 2, Vodička)
Kardašova Řečice - Suchdol 5:4 (Laštovka 2, Janoušek, Kodym A., Markes)



neděle 8.10.2023, 2. turnaj U8, Suchdol n. L.

Sestava: (trenér Tomáš Sobotka)

1. Sára Ševčíková
2. Míra Turek
3. Nikča Sobotková
4. Vanesska Machová
5. Dominik Pitín
6. Ferda Kubát


neděle 1.10.2023, 2. turnaj OP (okresní přebor přípravek mladší) U9 v Lomnici n. Lužnicí (4+1). Ročník 2015 a mladší.

Hřáči:
1. Adam Laštovka
2. Nikča Sobotková
3. Kuba Janoušek
4. Vanesska Machová
5. Fána Markes
6. Sebík Michal
7. Kuba Vodička

Máme za sebou druhý turnaj mladších přípravek. Převládala pozitivní nálada. Kluci a holky dvakrát vyhráli a jednou prohráli. Jelo nás méně, protože jsme měli nemocné děti, ale i tak to byl dostatečný počet.

Kardašova Řečice – Lásenice 13:2 (6:0) branky: Laštovka 7, Janoušek 4, Vodička 2
Do branky se postavil jeden z nejmenších vzrůstem, ale velkým výkonem v bráně, Fána Markes. Chytal skvěle. Dobré výběhy, instinktivně vyrážel střely rukou nebo nohou. Tým táhnul Adam Laštovků, který je dorazový ročník a je na něm vidět obrovský posun. Tréninky v Táborsku mu svědčí. Kluci si zastříleli a všechny to moc bavilo.

Třeboň ¨B¨ - Kardašova Řečice 8:3 (3:2) branky: Laštovka 3
Vzhledem k tomu, že nemáme čistokrevného brankáře, tak se v bráně točíme. Druhý zápas chytal Sebík Michal střídal světlé okamžiky s těmi horšími. Tento zápas jsme měli v obraně „den otevřených dveří“. Shodou okolností nám onemocněli pouze obránci a bylo vidět, že našim útočníkům to v obraně to moc nesvědčí. Byli jsme zaskočení, jak do toho Třebonští vlítli a určitě si soupeř vítězství zasloužil.

Lomnice n. L. - Kardašova Řečice 8:4 (4:3) branky: Janoušek 5, Laštovka 2, Markes
Do posledního zápasů jsme šli s tím, že odčiníme špatný výkon z předchozího utkání. Do branky se postavil Kubík Vodička. Rychle jsme vstřelili 2 góly a i když Lomnice hrála dobře, zápas jsme kontrolovali. Hlavní rozdíl oproti předchozímu duelu byl ten, že se snažily všechny děti a každý nechal na hřišti, co mohl. Zejména bych vyzdvihl zlepšený výkon oproti druhému zápasu Vanesky Machové a Fány Markese. Asi nejhezčí individuální akce turnaje byla od Kubíka Janoušků. Vzal si míč na levé straně naší branky a přešel všechny hráče, kteří mu stáli v cestě a nekompromisním zakončením rozvlnil síť.

Tuto neděli 8.10.23 jedeme s týmem U8 do Suchdola a týden na to pořádáme poslední turnaj v sobotu 14.10.23 u nás doma.



sobota 16.09.2023, 1. turnaj OP (okresní přebor přípravek mladší) U9 v Novosedlech (4+1). Ročník 2015 a mladší.

Děti odehrály 3 zápasy. Třikrát se jim povedlo dotáhnout zápas do vítězného konce. Zlepšuje se koncentrace v zápasech. Celý tým se snažil bojovat a nejde nikomu upřít snaha. Ještě musíme zapracovat na taktických věcech. Základem je trénink, kde to dětem vysvětlujeme. Bylo vidět na dětech jakou mají obrovskou radost, když porazí soupeře. Moc pěkný sdílet tyto pocity s dětmi.

Hřáči:
1. Áďa Kodym
2. Nikča Sobotková
3. Kuba Janoušek
4. Ferda Kubát
5. Vaneska Machová
6. Fána Markes
7. Sebík Michal
8. Kuba Vodička
9. Bertík Kodym

Novosedly/Stráž - Kardašova Řečice 4:5 (Janoušek 4, Kodym A.)
Kardašova Řečice - Deštná 8:5 (Janoušek 5, Vodička 2, Kodym A.)
Horní Žďár - Kardašova Řečice 2:9 (Janoušek 6, Markes 2, Kodym A.)

Do konce roku máme 3 turnaje U9. První je historií. Druhý nás čeká 1.10.23 v Lomnici. A třetí 14.10.23 u nás doma!


Úterý 12.9.2023 přátelský zápas U9 (4+1) K. Řečice – Deštná cca 8:14 (5:8)

Nominace (trenér Míra Michal, Tomáš Sobotka): 

1. Šimek Filip
2. Kodym Adam
3. Nedoma Michael
4. Turek Miroslav
5. Janoušek Jakub
6. Kubát Ferdinant
7. Markes František
8. Michal Sebastian
9. Vodička Jakub
10. Kodym Albert
11. Sobotková Nikola
12. Machová Vaneska
13. Ševčíková Sára

První zápas v rozestavení 4+1. Teprve si na to zvykáme.  Je vidět, že máme před sebou hodně práce. Zahráli si všichni. Někomu se dařilo lépe, někomu hůř. Ale máme před sebou spoustu tréninků a času, takže půjdeme výkonnostně určitě nahoru. Vstřelili jsme asi 8 gólu, tandem Áďa Kodym a Kuba Janoušek, krásný gól s únikem skoro přes celé hřiště Vaneska Machová.


sobota    9.9.2023    1. turnaj U8 Třeboň (3+0),

U8 - ročníky 2016 a mladší (holky 2015 a mladší) odehrály první turnaj v Třeboni. Přijeli jsme se 2 týmy. Klučičí tým vedl Fanda Markes a holčičí tým vedl Tomáš Sobotka. Oběma týmům se herně dařilo. Celkem odehrály kolem 10 utkání.

A - tým (trenér Tomáš Sobotka):
1. Sobotková Nikola
2. Machová Vaneska
3. Ševčíková Sára
4. Sobotková Míša

"Všechny děti byly moc šikovný a zapálený do hry. Porazily dost soupeřů a nejvyrovnanější zápas byl holek proti holčičí trojce z Peče. Na hřišti nechaly všechno." řekl trenér Tomáš Sobotka.

B - tým (trenér Fanda Markes)
5. Vodička Jakub
6. Markes František
7. Kubát Ferdinant
8. Michal Sebastian

"Vyhráli jsme čtyři z pěti zápasů. Jeden tým poskládal kluky a holky těsně před turnajem, tak byl vidět rozdíl. Ostatní týmy hrály většinou vyrovnané utkání." zhodnotil vydařený turnaj Fanda Markes.